Prodhuesit vendorë të kënaqur me taksën

Kosova
Prodhuesit vendorë të kënaqur me taksën

Viti 2019, është viti i parë që nga paslufta ku importi ka shënuar rënie në Kosovë. Krahas kësaj eksporti është rritur.

Taksa 100 për qind për produktet e Serbisë favorizoi në shumë aspekte Kosovën sa i përket ekonomisë por edhe punësimit.

Kjo pasi prodhimtaria vendore u zhvillua në përpjekje për të zëvëndësuar produktet që vinin nga shteti serb.

Në tryezën e organizuar nga Klubi i prodhuesve të Kosovës ku temë ishin efektet e tarifës, u tha se taksa ishte një stimulim për prodhuesit.

Këtë vit do të fillojë ndërtimi i autostradës drejt Merdares, kaq pritet të kushtojë

Opoja.net

UP nuk tregon se kur do të hapet konkursi për vitin e ri akademik

Opoja.net

Shtohen patrullimet e policisë në Karaçevë, që nga korriku nuk ka hyrje të xhandarmërisë serbe

Opoja.net

Rrëfehet burri shqiptar me dy gra e shtatë fëmijë: Të dyja i dua shumë, pa dallim

Opoja.net

Dell rrëfen se si u bë Jahjaga Presidente dhe si reaguan Thaçi, Mustafa dhe Pacolli

Opoja.net

​Marrëveshja finale me Serbinë vështirë e arritshme gjatë këtij viti

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net