Opoja.net

Pse duhet shëtitur fëmijët

Shëndeti

Bëni një xhiro me fëmijën tuaj në dritë një orë çdo ditë.

Studime të reja kanë treguar, se kjo e ndihmon fëmijën të flejë më mirë.

Poashtu është vërtetuar se të gjithë fëmijët që kishin qëndruar dyfish në dritën e përiudhës së pasditës, flinin më mirë sesa ata që nuk kishin dalë fare jashtë.
Studim që u bë në 56 foshnja 3 muajshe, në universitetin John Moores, në Liverpool të

Mos i humb

Tri ushqimet që më së miri e pastrojnë trupin nga nikotina

Opoja.net

Problemet shëndetësore që mund të vijnë nga konsumi i pijeve energjike

Opoja.net

Çfarë duhet bërë së pari kur të shfaqet dhimbja në kurriz?

Opoja.net

Arsyet pse po ju bien flokët dhe si ta ndalni këtë

Opoja.net

Ndiqni këto këshilla për t’i shpëtuar gripit të këtyre ditëve!

Opoja.net

Lëngu i kumbullave si kura më e mirë natyrale kundër kancerit të zorrëve

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net