Opoja.net

Pse na duhet domain dhe hosting ?

Dëshironi të prezentohuni online, ju duhet të regjistroni emrin tuaj si domain me një TLD dhe pastaj të përgaditeni materialin për të prezentuar. Në fillim rezervo emrin online këtë mund ta bëni në kompani kosovare të cilat janë të njohura për këtë shërbim pra Pexhost.

Nëse doni të krijoni një faqe personale, blog apo edhe një faqe të plotë profesionale për biznesin tuaj, atëherë keni nevojë për një paketë web hosting. Këtë paketë të hostit mund ta gjeni edhe në kompani kosovare siq është Pexhost.

Web faqja juaj ka nevojë për një hapësirë në internet, ku të gjitha elementet dhe imazhet do të vendosen për saktësinë e faqes së internetit dhe do të ketë një lidhje direkte dhe të vazhdueshme në INTERNET 24 orë, 7 ditë në javë, në mënyrë që vendi të jetë i arritshëm dhe në përputhje me të gjithë kompjuterët e përdoruesve.

Artikuj i Sponzorizuar.

586

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net