Opoja.net

QKMF-ja në Prizren instalon termokamerën për detektimin e temperaturës mbi 37 °C

Kosova
QKMF-ja në Prizren instalon termokamerën për detektimin e temperaturës mbi 37 °C

QKMF-ja në Prizren është duke vazhduar me modernizimin e shërbimeve.

Shfaqja e pandemisë COVID-19 ka qenë një sfidë për këtë institucion, por deri tani shumë mirë e menaxhuar.
Xhevat Elezkurtaj, Drejtor i këtij institucioni ka njoftuar se kanë bërë instalimin e termokamerave, aparaturë moderne që bënë detektimin e secilit pacient me temperaturë mbi 37C.

“TERMOKAMERA një aparaturë moderne e instaluar në QKMF -Prizren do të detektojë çdo pacient që ka temperaturën mbi 37C nëpërmjet ekranit .Nuk ka nevojë më të bëhet matja direkte e temperaturës nëpërmjet termometrit laserik.Personeli shëndetsor dhe pacientet do ta kenë më të lehtë komunikimin”, ka thënë Elezkurtaj./04 Online

Kosova lufton me COVID-19/ Spitale të stërngarkuara, mungesë e barnave e numër i lartë i rasteve aktive

Opoja.net

“Kush ka humbur vendin e punës në pandemi do të merr 900 euro”

Opoja.net

Spitali i Prizrenit prinë me numrin më të madh të pacientëve të hospitalizuar me Covid në Kosovë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net