Opoja.net

Realizimi i suksesshem i artistëve të rinjë në Sharr

Kultura Opoja
Realizimi i suksesshem i artistëve të rinjë në Sharr

Dragash, 16 qeshor 2016 – Në sallën e Shtëpisë së Kulturës “Abdurrahman Gerdellaj” u shfaq programi i artistëve të rinjë në tri seksione të Qendrës Rinore “Avoko”. Seksionet e dramës, vallëve dhe i artit figurativë.

Në sallën e Shtëpisë së Kulturës u shfaqen: Drama e udhëhequr nga Ismet Lecaj, Ai i vallëve i udhëhequr nga Fejsal Shaqiri dhe arti figurativ i udhëhequr nga Ibrahim Skenderi.

Në këtë program të pranishëm  ishin përfaqesues të Ambasadës së Zvicrës, Kryetari i Dragashit Salim Jonuzi, Drejtori i Arsimit Hajri Ramadani si dhe asambleistet e Kuvendit Komunal në Dragash.

Programi u mundesua nga: Kuvendi Komunal, Ministria e Kulturës, dhe Ambasada e Zvicrës.

© Opoja.net

Jeton Qengaj, koordinator i Qendrës Rinore.Drama e udhëhequr nga Ismet Lecaj.Ai i vallëve i udhëhequr nga Fejsal Shaqiri.Të pranishmit në sallën e Shtëpisë së Kulturës “Abdurrahman Gerdellaj”Arti figurativ i udhëhequr nga Ibrahim Skenderi.Ibrahim SkenderiKryetari, Salim Jonuzi.

Festa e ditës së flamurit në Dragash

Opoja.net

Mevludin Krasniqi: Llapi nuk duron ‘bisht sakice’

Fari Kolloni

Ku është akti/dokumenti origjinal i pavarësisë së Shqipërisë?!

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net