Opoja.net

Referët e Kosovës të licencuar nga FIFA

Sport
Referët e Kosovës të licencuar nga FIFA

Katërshja e referëve që po i shihni në fotografi të artikullit, radhazi: Leutrim Mustafa, Fatlum Berisha, Genc Nuza dhe Bujar Selimaj – do të jenë referët e parë të Kosovës që do të kenë të drejtë të referojnë në ndeshjet e organizuara nga FIFA.

Emrat e këtyre referëve do të jenë të shënuar në histori të Kosovës si referë të parë me licencë ndërkombëtare në vendin tonë.

Barcelona e feston ditëlindjen e 121-të me fitore madhështore kundër Osasunës

Kushtrim Guraj

Pamje: Joyce e trondit Duboisin dhe e bën edhe një hap të madh drejt titullit të botës

Kushtrim Guraj

U zhvillua ndeshja revyale për nder të 28 Nëntorit ndërmjet Veteranëve të futbollit dhe FSK-së

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net