Opoja.net

Rruga kufitare Kosovë-Serbi që nuk e kontrollon askush (Video)

Kosova
Rruga kufitare Kosovë-Serbi që nuk e kontrollon askush (Video)

Katër vjet pasi mënyra e kalimit nga Serbia në Kosovë është definuar me Marrëveshjen për Menaxhimin e Integruar të Kufirit (IBM) dhe me vendosjen e doganës, edhe më tutje është e mundur që të kalohet pa asnjë kontroll.

Drejt një “rruge të këtillë alternative” të drejtojnë edhe shenjat e trafikut.

Në këtë video të Radio Europa e Lirë mund të shihni se si mund të hyhet nga Serbia për në Kosovë në një vend ku nuk ka fare kontroll të policisë.

Të hënën pritet të bie borë, këto janë temperaturat e javës së ardhshme

Opoja.net

QKUK e konfirmon vdekjen e 29 vjeçares shtatzëne nga koronavirusi, ishte nga komuna e Prizrenit

Opoja.net

Në dy ditët e ardhshme temperaturat deri në -5 gradë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net