Opoja.net

Sa është i pasur Joe Biden dhe sa do të marr pagë si president i SHBA-së?

Kosova
Sa është i pasur Joe Biden dhe sa do të marr pagë si president i SHBA-së?

Joe Biden mund të njihet për disa si një njeri i klasës së mesme, por presidenti i sapo zgjedhur i Shteteve të Bashkuara është në të vërtetë një milioner.

Në fillim të fushatës së tij presidenciale këtë vit, Biden publikoi informacione mbi statusin financiar, i cili përfshin raporte tatimore në të dy nivelet shtetërore dhe federale për vitet 2016, 2017 dhe 2018. Sipas këtyre të dhënave, Forbes vlerësoi se Biden ishte “i rëndë” nëntë milionë dollarë.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

Sipas Forbes, të dy shtëpitë e familjes Biden në Delaware së bashku kanë një vlerë prej katër milionë dollarësh.

Revista gjithashtu shkruan se familja ka para dhe investime me vlerë katërë milion dollarë të tjerë, si dhe një pension federal prej një milion dollarësh.

Shtetet e Bashkuara rimbursojnë gjithashtu komandantin e përgjithshëm të tyre me 400 mijë dollarë në vit për të ndihmuar mbulimin e shpenzimeve në lidhje me kryerjen e detyrave të tij zyrtare.

Gruaja e tij, Dr. Jill Biden, gjithashtu së fundmi tregoi se ajo do të vazhdojë të japë mësim në kolegjin shtetëror edhe kur burri i saj është në Shtëpinë e Bardhë.

The post Sa është i pasur Joe Biden dhe sa do të marr pagë si president i SHBA-së? appeared first on FaktePlus.

Kjo është gjendja aktuale në pikat kufitare

Opoja.net

Asamblistë dhe biznesi i babait të kryetarit të Prizrenit përfitojnë nga komuna, kjo mund të përbëjë shkelje

Opoja.net

Prizreni dhe 5 komuna tjera pajisen me aparatin RT-PCR

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net