Opoja.net

“Satan 2” mund të zhdukë një shtet sa Franca

Teknologji
“Satan 2” mund të zhdukë një shtet sa Franca

“Satan 2” mund të zhdukë një shtet sa Franca ose sa Teksasi Këtë vit është premtuar të nisë testimi dhe vënia në përdorim e “Satan 2”, raketa që mban 10 bomba bërthamore të rënda, ose 15 më të vogla, dhe krijon një rreze veprimi prej 10 mijë kilometrash, me mundësinë per të zhdukur një shtet sa Franca apo Teksasi.

Emri zyrtar është “RS-28 Sarmat”, dhe është një raketë e zhvilluar nga ushtria ruse që nga viti 2009, si kundërpërgjigje e projektit amerikan “Prompt Global Strike”, sistemi që premtonte të dërgonte predha të telekomanduara në çdo pikë te planetit brenda një ore.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

Me “RS-28” Rusia shpreson të zëvendësojë “RS-36 Sarmat”, raketa e prodhuar nga Bashkimi Sovjetik në vitin 1974, për të cilën NATO pranoi se ishte e para që e çonte Rusinë në përparësi ndaj tyre, ndaj dhe e quajtën “Satan”

Në një katër persona shprehet se ata do të “humbin gjithçka” nëse humbin telefonin

Opoja.net

BMW kundër Audi në borë, shikoni cila fiton

Opoja.net

Tre gjëra në rrjete sociale që mund t’iu ndëshkojnë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net