Opoja.net

Selmanaj përfaqësues i Qeverisë Hoti në të gjitha trupat punuese të Kuvendit

Kosova
Selmanaj përfaqësues i Qeverisë Hoti në të gjitha trupat punuese të Kuvendit

Driton Selmanaj do të jetë përfaqësues i Qeverisë Hoti në të gjitha trupat punuese të Kuvendit.

Selmanaj do ta përfaqësoj Qeverinë Hoti në të gjitha trupat punuese të Kuvendit, është marrë vendim sot në mbledhjen e qeverisë.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

Në mbledhjen e sotme të mbajtur nga Qeveria e Kosovës, janë votuar dhe shfuqizuar disa vendime të reja.

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka marrë vendim që Përfaqësues i Qeverisë në të gjitha trupat punues të Kuvendit të emërohet zëvendëskryeministri, Driton Selmanaj.

Hoti ka thënë se Selmanaj do të përfaqësojë Qeverinë, mirëpo pas marrjes së këtij vendimi i takon Kuvendit që t’i përfundojë procedurat e tjera.

Gjithashtu në mbledhjen e sotshme të Qeverisë së Kosovës, me shumicë votash do të rikthehet në funksion edhe Ministria e Integrimeve Europiane.

Rrëfimi i ish ushtares së UÇK-së nga Lezi i Prizrenit, Gjylsere Berisha

Opoja.net

Ministria e Financave ekzekuton pagesa masive për rimëkëmbjen ekonomike

Kushtrim Guraj

Shteti furnizohet me material për letërnjoftim e pasaporta

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net