Opoja.net

SH.K.A Bresana merr pjesë në festivalin Mbarëkombëtar të Gjirokastrës

Kultura Opoja

SH.K.A “BRESANA” edhe në këtë vitë do të merrë pjesë në Festivali Folklorik Mbarëkombëtar i Gjirokastrës  i cili do të fillojë më 10 maj dhe do të zgjas deri më 16 maj .

Për SH.K.A “BRESANA” kjo nuk është hera e pare që merr pjesë në këtë festival pasi po në Festivalin Mbarëkombëtar të Gjirokastrës ka arritur sukseset më të medha, pra ka qënë pjesë e keti festivali edhe në vitin 2004 ku ka fituar vendin e 3 me grupin nga Kosova dhe në vitin 2009 duke shpalosur vlera dhe traditat e ruajtura me fanatizëm të trevës së Opojës , ku u prezentua me Dasmën e Opojës dhe u nderua me vendin e 2.

Në këtë vitë SH.K.A “BRESANA” do te merr pjesë për heren e tret po për dallim nga vitet e tjera në këtë vitë do të udhetojë për në Gjirokastër me një numër të vogel të antareve i cili është i kufizuar ,por do të mundohet si qdo hërë ti shpalosë vlerat dhe traditat Opojane në menyrën ma të mirë të mundushme.(Opoja.net)

Festa e ditës së flamurit në Dragash

Opoja.net

Mevludin Krasniqi: Llapi nuk duron ‘bisht sakice’

Fari Kolloni

Ku është akti/dokumenti origjinal i pavarësisë së Shqipërisë?!

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net