Opoja.net

Shënohet dita botërore e turizmit

Natyra

Sot në mbarë botën shënohet Dita Botërore e Turizmit.

27 shtatori është datë që është zgjedhur për të përkuar me një moment të rëndësishëm në turizmin botëror, përvjetorin e miratimit të Statutit të Turizmit Botëror që ndodhi më 27 shtator 1970.

Organizata Botërore për Turizëm e Kombeve të Bashkuara (UNWTO) është agjencia e Kombeve të Bashkuara që është përgjegjëse për promovimin e turizmit me qasje të besueshme, të qëndrueshme dhe universale.

Loading...

Mos i humb

Mbi 4.7 milionë euro të paguara për bujqit

Opoja.net

Ministri Mustafa ka intensifikuar pagesat për fermerët përfitues nga viti 2019

Opoja.net

Ekipet e MBPZhR-së në terren për vlerësimin e dëmeve në bujqësi

Opoja.net

As në 2020-ën s’ka tatim për tokat që nuk punohen

Opoja.net

Ministri Mustafa takoi drejtorin e Shoqatës së Sigurimeve, Sami Mazrek

Opoja.net

Banka Botërore vazhdon mbështetjen e bujqësisë në Kosovë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net