Opoja.net

SHKA “Bresana” festoi 28 nëntorin në emisionin “Sot” të KTV-së

Kultura Opoja
SHKA “Bresana” festoi 28 nëntorin në emisionin “Sot” të KTV-së

Në ditën e festës së 28 nëntorit, Dita e Flamurit, SHKA “Bresana” e filloi festen me emisionin e mëngjesit “SOT” në Kohavision.

Në video më posht mund të shikoni një pjesë pas emisionit “Gajdexhiu” nga Ismet Peja, Leze Qena dhe Asambli Bresana.

Loading...

Mos i humb

Vdekje e dyshimtë në Zliptok të Dragashit

Opoja.net

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Dragashit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2020

Opoja.net

Ujërat e zeza vërshojnë fshatin Kapre – Banorët kërkojnë zgjidhje!

Opoja.net

Kërkohet i riu nga Dibra – Dyshohet se është parë në Dragash!

Opoja.net

Komunat do të dalin të dëmtuara nga pandemia

Opoja.net

Persona të paidentifikuar sulmojnë fizikisht imamin e xhamisë në Buzez të Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net