Opoja.net

SHKA “ Bresana” në vëndin e dytë Hasi Jehon 2015

Kultura Opoja

Përfundoi festivali tradicional “ Hasi jehon 2015”, SHKA “ Bresana” në vëndin e dytë.

Sipas jurisë së festivalit, fitues i këtij edicioni është shpallur Ansambli “ Rugova” nga Peja, në vendin e dytë është radhitur SHKA “ Bresana” nga Bresana e Opojës, ndërsa në vendin e tretë sipas jurisë , është përzgjedhur SHKA “ Katarina Josipi” nga Zymi i Hasit.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

SHKA “ Bresana” nga Bresana e Opojës, gjithmonë ndodhet në mesin e tre organizmave artistik të cilët nderohen me mirënjohje për paraqitje në skenë, përmes shpalosjes së vlerave tradicionale të zonës së vet. Kryetari i kësaj SHKA-je, Fesal Shaqiri, thotë për Opoja.net se puna e mirëfilltë që bëhet në këtë organizëm kulturor, po vlerësohet kudo nëpër festivale ku marrim pjesë, përfshirë edhe Festivalin “ Hasi jehon”. (Opoja.net)

Nga e enjtja pritet mot më i butë, temperaturat do të shënojnë ngritje deri në 11°C

Opoja.net

Lista prej 278 fermerëve perfitues të subvencioneve nga komuna e Dragashit

Opoja.net

Dëshmitë ndaj ish-drejtorit të Financave në Komunën e Dragashit, si dhe dy zyrtarëve komunal

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net