Opoja.net

Shokohen opojasit, nëpër fushë gjinden disa Qelbsa (Fusharrë) të ngordhur

Kohëve të fundit kafsha e egër Qelbsi (Fusharri) po ngordh në Opojë dhe bjeshkëve të Tetovës në Maqedoni.

Ditëve të fundit në Blaç janë parë disa Qelbsa të ngordhur.

Banoret e zonës janë habitur dhe të shokuar me këtë fenomenin e ngordhjes masive të kafshës së egër të Qelbsit (Fusharrin).

Nuk dihet nëse kjo po ndodh si dukuri që ka të bëj me ndryshime klimatike globale./OpojaSot.com

Insekti nga Kosova bëhet lajm në botë

Opoja.net

Pas borës, bujqit i kthehen punës në vreshta

Opoja.net

Për tre muaj, u eksportuan 126 milionë euro produkte nga Kosova

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net