Opoja.net

Si të fishkëlleni

Kuriozitete
Si të fishkëlleni

Përherë keni dashur të mësoni të fishkëlleni, por nuk keni arritur? Sot keni rastin të mësoni zgjedhjen.

1. Formoni shkronjën “A” me dy gishtat tregues dhe të mesëm të të dy duarve.

2. Prekni dhëmbët lehtë me buzë – duhet disa herë për të arritur forcën e duhur të buzëve.

3. Lëvizeni gjuhën në pozicionin e duhur. Përdorni gishtat duke shtyrë gjuhën dhe formoni një formë të lakuar me gjuhë.

4. Fryni përmes hapësirës në mes që keni krijuar.

Truk i shkëlqyeshëm si ta shkrini akullin në xhamat e veturës për dhjetë sekonda

Opoja.net

Vetëm 4% e njerëzve në botë arrijnë ta lexojnë ndonjë fjalë në foto, ju çfarë shihni?

Opoja.net

Belgjikë, shitet pëllumbi më i shtrenjtë për 1,6 milion euro

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net