Opoja.net

Si të lëvizim nje aplikacion sistemi në kartën SD

Teknologji
Si të lëvizim nje aplikacion sistemi në kartën SD

Të gjithë kemi aplikacione në smartfonin tonë Android, kjo është mëse normale. Por ama të “grijnë”. Aplikacionet përdorin një sasi të konsiderueshme megabajtësh (shpesh dhe gigabajtë) në mënyrë që aplikacioni të punojë mirë dhe t’ju shërbejë në mënyrën e duhur.

Kjo është arsyeja primare që pse memoria e telefonit tuaj mbushet aq shpejt dhe si pa kuptuar. Ka ndonjë zgjidhje për të shpëtuar nga ngrënia e memories nga këta aplikacione? Normale që ka, madje ka shumë. Pyetja e duhur është: cila është më e sigurta dhe më efikase?!

Për ju sot kemi paraqitur një video se si të levizni aplikacionet e sistemit (në fakt ÇDO aplikacion) në kartën SD. Juve ju duhet vetëm që të keni telefonin të root-uar si dhe aplikacionet Lucky Patcher (për t’a shkarkuar, kërkoni në Google ne mënyrën “Lucky Patcher.apk pasi nuk gjendet në PlayStore) dhe System app remover (ROOT), kaq! Për detajet e proçesit, ndiqni videon:

Në një katër persona shprehet se ata do të “humbin gjithçka” nëse humbin telefonin

Opoja.net

BMW kundër Audi në borë, shikoni cila fiton

Opoja.net

Tre gjëra në rrjete sociale që mund t’iu ndëshkojnë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net