Opoja.net

Si të resetoni iPhone-in tuaj kur pulla ‘Home’ nuk funksionon

Teknologji

Nuk ka asnjë pullë ‘home’ për të klikuar dhe kemi ngecur në faqen e përshëndetjes, pas formatimit.

Jo, nuk duhet patjeter të zëvendësojmë pullën ‘home’.

Si të konfiguroni iPhone-in tuaj kur butoni juaj ‘Home’ nuk funksionon

1. Lidhni iPhone tuaj, me një kompjuter me iTunes të instaluar.

2. Në iTunes, zgjidhni pajisjen tuaj (Your Device).

3. Nga kutia Summary, kliko ‘Configure Acessibility; në sektorin ‘Options’ në fund.

4. Zgjidhni ‘Voice Over’ dhe klikoni OK.

5. Klikoni dy herë në ‘Press Home’ në telefon për të hapur tekstin.

Pasi të keni kaluar faqen e parë, mund të përparoni në pjesën tjetër të hapave pa aktivizimin e ‘Voice Over’.

/Telegrafi/

Mos i humb

Sistemi i tri kamerave të iPhone 11 mund të realizojnë fotografi me pamje shumë të gjerë

Kushtrim Guraj

Google sjell numërimin e fjalëve në Google Docs

Opoja.net

Lllogaritë private në Instagram mund të mos jenë aq të sigurta

Opoja.net

Disqet parashikohet të tejkalojnë shitjet e CD-ve, për herë të parë që nga viti 1986

Opoja.net

Apple do ta prezantojë iPhone 11, drejtpërdrejt në YouTube

Opoja.net

Facebook pranon se ka qenë duke dëgjuar zërin tuaj

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net