Opoja.net

Si të shpëtojmë telefonin kur na bie në ujë

Teknologji
Si të shpëtojmë telefonin kur na bie në ujë

Kemi dëgjuar se kur telefoni bie në ujë, veprimi i parë që duhet të bëjmë është ta fikni atë dhe e fusni në një qese më oriz dhe ai rregullohet.

Kompania për prodhimin e telefonave, Gazelle ka kryer disa teste dhe ka ardhur në përfundim se më efikas në shpëtimin e telefonit është materiali i cili u shtrohet maceve në strofullën e tyre.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

Ky material është më absorbues se sa orizi dhe ka dhënë rezultate shumë më të mira në këtë drejtim. Po ashtu, rezultate më të mira se orizi kanë dhënë edhe kuskusi dhe tërshëra të cilat kanë qenë shumë më të mira në absorbimin e lagështisë.

Në një katër persona shprehet se ata do të “humbin gjithçka” nëse humbin telefonin

Opoja.net

BMW kundër Audi në borë, shikoni cila fiton

Opoja.net

Tre gjëra në rrjete sociale që mund t’iu ndëshkojnë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net