Opoja.net

Sistemi i tri kamerave të iPhone 11 mund të realizojnë fotografi me pamje shumë të gjerë

Teknologji
Sistemi i tri kamerave të iPhone 11 mund të realizojnë fotografi me pamje shumë të gjerë

Kamerat e fuqishme të vendosura në iPhone 11 Pro, që mund të realizojnë fotografi me pamje shumë të gjerë, janë ndër gjërat më të mira që i gjejmë se kjo pajisje e zgjuar.

Të tri kamerat kanë rezolucion të 12 pixelëve, derisa kamera kryesore ka hapje f1/8, që merr më së shumti dritë në imazhet kur drita është e dobët, kurse kamerat 2x telephoto me hapje f2/0 e kanë gjithashtu të përmirësuar mundësin e marrjes së dritës, kur është e dobët, transmeton Telegrafi.

Në këtë formë, mund të merren pamje në gjerësi, në hapësirë prej 120 shkallësh. Sipas Apple, kjo mundëson të merret më shumë pamje, se që është marrë me kamerat e telefonave të zgjuar më herët.

Realizimi i këtyre imazheve, ka kërkuar edhe aplikacion special, që është përpunuar nga Apple dhe mundëson që të bëhen tri lloje fotografish.

Ultra ëide, 0.5 x, 1x main dhe 2x telephoto janë tri sistemet e fotografive që i ofron iPhone 11. /Telegrafi/

Loading...

Mos i humb

Instagrami do t’ju ndalojë përdorimin personave të rinj në moshë

Opoja.net

Opsioni i Facebookut për raportimin e fatkeqësive natyrore zgjerohet edhe në WhatsApp

Opoja.net

Largoni të gjitha kabllot e padëshirueshëm, që zënë hapësirë dhe nuk duken mirë

Opoja.net

BE kontrollon përdorimin e të dhënave personale nga google dhe facebook

Opoja.net

Këshilla: Mos i lini në veturë këto gjëra gjatë dimrit

Opoja.net

Sot 25 vjet më parë doli Sony Playstation i parë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net