Skënder Hysenit i cakton pagën Qeveria Hoti

Kosova
Skënder Hysenit i cakton pagën Qeveria Hoti

Qeveria Hoti ia cakton pagën Skënder Hysenit.

Në mbledhjen e Qeverisë sot u miratua pika 6-të e rendit të ditës, e cila parashihte shqyrtimin dhe miratimin e propozimit per rregullimin e pagës së koordinatorit për dialogun Kosovë-Serbi dhe ndihmësve të tij.

Kjo pikë u miratua me katër vota kundër.

Në këtë pikë thuhet se paga e koordinatorit për dialogun Kosovë-Serbi është e barasvlefshme me pagën e zëvendëskryeministrave, sipas vendimit të Qeverisë me numër 10/73.

Kurse, ndihmësit e tij marrin pagë të njejtë me asistentet/at e kryeministrit.

Biznes me lëkurën e kafshëve, industria që po u sjell miliona tregtarëve

Kushtrim Guraj

“S’keni parë gjë akoma”, çfarë po paralajmëron kryeministri

Kushtrim Guraj

Këto janë 20 shtetet të cilat Kosova i konsideron me rrezikshmëri të lartë

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net