Sot fillon Testi i Maturës, me 7 qershor mbahet në Dragash

Kosova

Maturantët kosovarë do t’i nënshtrohen Testit të Maturës në dy pjesë.

Por, kësaj radhe Testi i Maturës nuk do të mbahet për një ditë, por datat janë ndarë sipas regjioneve.

Pjesa e parë e testit të maturës 2018 do të mbahet në fund të majit, ndërsa e dyta në fillim të qershorit.

Me 28 maj mbahet pjesa e parë e testit në regjionin Ferizajt dhe Gjilanit.

Më 29 maj mbahet në regjionin e Prishtinës.

Më 30 maj në regjionin e Gjakovës dhe Prizrenit.

Ndërsa më 31 maj në regjionin e Pejës dhe Mitrovicë.

Më 5 qershor nis mbajtja e pjesës së dytë të testit në regjionin Ferizajt dhe Gjilanit.

Më 6 qershor mbahet në regjionin e Prishtinës.

Më 7 qershor në regjionin e Gjakovës dhe Prizrenit.

Ndërsa më 8 qershor në regjionin e Pejës dhe Mitrovicë. /Opoja Sot/

Zemaj: Po shqyrtohet mbyllja e kufijve dhe kufizim i lëvizjes në zonat më të prekura me COVID-19

Opoja.net

Pandemia dëmtoi rëndë edhe Byronë Kosovare të Sigurimit

Kushtrim Guraj

Rritja e rasteve me COVID 19, mësimi në Kosovë po vazhdon në dy variante

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net