Opoja.net

Sot ka qenë ditë e veçantë për KF Opoj-en – (FOTO)

Opoja Sport

Sot ka qenë ditë e veçantë për KF Opoja për shumë arsye. Së pari për herë të parë falë kontributit të LIGËS SHQIPTARE TË FUTBOLLIT Në Austri lojtarët janë paraqitur për herë të parë me veshmbathje me logo dhe emër të KF OPOJA. Së dyti kemi pas mysafir special dhe kanë qenë prezent pothuaj të gjithë ata që kanë kontribuar që sot të ekzistoj një klub futbolli në Dragash .
Dhe së treti kjo është ndeshja e fundit në stadiumin tonë e sezonit 2013/2014 . Jemi shumë optimist se në të ardhmen do të kemi një trajtim shumë më të mirë nga qeveria lokale dhe ajo qendrore që ky klub të vazhdoj të promovoj vlerat sportive të rinisë së trevës sonë.
Urime stafit teknik , lojtarëve që me të vërtetë kanë qenë shtylla kryesore dhe janë ballafaquar me shumë probleme të natyrës financiare mirëpo kanë bërë të pa mundurën që të përfundon suksesshëm ky sezon.
Me emër të Zotit ~ VAZHDOJMË ~/OPOJA.Net

 

10273731_794541463903471_1469164644751427488_n

Vdes legjenda e futbollit Diego Armando Maradona

Kushtrim Guraj

Shaban Shabani: Dhuna në familje rrezikon paqen

Fari Kolloni

Covid-19 në Dragash, sot dy të infektuar

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net