Opoja.net

Sot lansohet fushata “Të gjithë jemi këmbësorë”

Kosova

Divizioni i Trafikut Rrugor i Policisë së Kosovës në përkrahje nga Departamenti Koordinues i Këshillit për Siguri Rrugore të Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit, lanson fushatën vetëdijesuese “Të gjithë jemi këmbësorë”.

Në kuadër të këtij aktiviteti në të cilin marrin pjesë zyrtarë të lartë nga Policia e Kosovës dhe ministria, do të bëhet edhe shpërndarja e fletushkave që kanë për qëllim sensibilizimin e pjesëmarrësve në trafik, sidomos këmbësorëve, të cilët janë kategoria më e rrezikuar në trafikun rrugor.

Ky aktivitet mbahet në udhëkryqin në afërsi të Hotel Grand, që lidhë rrugën “Garibaldi” me rrugën “Gjorgj Bush”.

Mos i humb

Prizren, BIK ndan mishin me veturë të kufomave (Video)

Opoja.net

Kolona të gjata në Merdare, bashkatdhetarët po presin deri në pesë orë

Opoja.net

I pastrehë e i palëvizshëm, tani vullnetar i Halil Kastratit

Opoja.net

Taksa 100 për qind rrit importin e mallrave përmes transportit hekurudhor

Opoja.net

Bashkësia Islame e Kosovës tregon krejt çfarë ka ndodhur me mishin e asgjësuar nga AUVK

Opoja.net

Resul Sinani aderon në AAK

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net