Opoja.net

Sot mbahet ankandi i letrave me vlerë

Kosova
Sot mbahet ankandi i letrave me vlerë

Ministria e Financave ka njoftuar se sot do të mbahet ankandi i dymbëdhjetë për vitin 2020, ku do të emetohen obligacione me maturitet 3 vjeçar në shumën prej 25 milionë euro.

Sipas ministrisë, investimi në obligacione është investim i sigurt, i garantuar me Ligjin për Borxhin Publik, ku interesi i përcaktuar nga tregu.

“Për detaje rreth pjesëmarrjes në ankande për blerjen e letrave me vlerë, ju lutem kontaktoni ndonjërën nga Bankat Komerciale që operojnë në Republikën e Kosovës”, thuhet në njoftim.

The post Sot mbahet ankandi i letrave me vlerë appeared first on FaktePlus.

Edhe të mërkurën ftohtë dhe me ngrica, temperaturat lëvizin nga -5°C deri në 5°C

Opoja.net

Qeveria merr vendim që me këtë datë të mbyllen shkollat

Opoja.net

Nuk ka vendim të ri të Qeverisë për masat anti-covid

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net