Opoja.net

Studiuesit nga Opoja prezentuan dorëshkrimet orientale

Kultura Opoja
Studiuesit nga Opoja prezentuan dorëshkrimet orientale

Gjatë ditës së sotme, studiuesit nga Opoja prezentuan punimet e tyre mbi dorëshkrimet orientale, para studiuesve nga Akademia e Shkëncave të Kosovës, Instituti Albanologjik, Instituti i Historis dhe mysafirëve të shumtë nga Stambolli dhe Jordania, shkruan Opoja.net.

Ermal Bojaxhiu nga Plava, pjesë e Bundesligës gjermane

Fari Kolloni

MEKA shpërndan pako simbolike për nxënësit e Gjakovës

Opoja.net

Sot në Dragash tre të infektuar me Covid-19

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net