Opoja.net

Takimi i qeverive të Kosovës dhe Shqipërisë

Kosova
Takimi i qeverive të Kosovës dhe Shqipërisë

Në Prishtinë është mbajtur mbledhja e tretë e përbashkët e dy qeverive, të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Shqipërisë.

Ky takim është parë si një mundësi e mirë për thellimin e bashkëpunimit në fusha të ndryshme ndërmjet dy shteteve. Në mbledhjen e tretë të dy qeverive janë nënshkruar një numër i konsiderueshëm i marrëveshjeve, të cilat në të shumtën e rasteve janë në funksion të lehtësirave dhe barrierave që kanë bizneset e këtyre dy shteteve dhe ngritjes se zhvillimit ekonomik.

Punëtorët e KEK-ut konsiderojnë se protestat janë të pashmangshme

Kushtrim Guraj

Kur pritet të përfundojë gjysmëvjetori i parë?! Vendimi i papritur!

Opoja.net

Kërcënimet nga Serbia, KFOR-i i gatshëm të intervenojë nëse cenohet siguria në Kosovë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net