Opoja.net

Tash e tutje bizneset do të paguajnë TVSH-në e importit të grurit dhe miellit

Natyra
Tash e tutje bizneset do të paguajnë TVSH-në e importit të grurit dhe miellit

Administrata Tatimore e Kosovës ka shfuqizuar vendimin ku i ka liruar përkohësisht bizneset nga pagesa e TVSH-së në importet e grurit dhe miellit, për prodhimin e bukës dhe produkteve të bukës.

Vendimi do të aplikohet nga data e nënshkrimit, prandaj tash e tutje të gjithë tatimpaguesit do të vazhdojnë t’i respektojnë dispozitat ligjore të aplikueshme dhe t’i ndjekin procedurat e parapara ligjore gjatë importimit edhe të këtyre mallrave.

“Administrata Tatimore e Kosovës njofton të gjitha subjektet biznesore të cilat me Vendimin nr. 28/2020 të datës 23.03.2020 të Ministrit Financave dhe Transfereve, kanë përfituar lirim të përkohshëm nga pagesa e TVSH-së për importe të grurit dhe miellit, të dedikuara për prodhimin e bukës, i njëjti është SHFUQIZUAR me Vendimin e ri të Ministrit Nr.28/2020-1 të datës 08.05.2020”.

Loading...

Mos i humb

Dy mijë fermerë në listën e zezë

Opoja.net

AKK-ja kërkon të rivlerësohen listat refuzuese të subvencioneve

Opoja.net

Mustafa: Do ta fuqizojmë sektorin e bujqësisë

Opoja.net

Pandemia i shkaktoi miliona humbje industrisë së qumështit në Kosovë

Opoja.net

Komuna e Vushtrrisë ndan 145 sera për fermerë

Opoja.net

Mustafa takim virtual me përfaqësuesit e BE-së, ambasadës gjermane dhe GIZ-it

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net