Opoja.net

Të martën mbahen zgjedhjet studentore në UPZ

Kosova
Të martën mbahen zgjedhjet studentore në UPZ

Komisioni Zgjedhor për organizimin e Zgjedhjeve Studentore në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren u bënë thirrje të gjithë studentëve që të shfrytëzojnë të drejtën e votës dhe më 17 Maj 2016 të dalin të votojnë sa më masovisht.

Komisioni Zgjedhor i ka kryer të gjitha punët përgatitore për organizimin e këtyre zgjedhjeve në mënyrë që të sigurohet një proces sa më transparent. Njëkohësisht u bënë thirrje të gjitha medieve dhe organizatave relevante të interesuara që të bëjnë monitorim të procesit në ditën e zgjedhjeve.

Organizatat Studentore që do të marrin pjesë në zgjedhjet studentore janë këto: Alternativa Studentore, Unioni i Studentëve Shqiptar dhe Unioni Studentor ”Ukshin Hoti”.

Komisioni Zgjedhor kërkon nga organizatat studentore dhe studentët që të kujdesën që procesi votues të zhvillohet pa probleme në të kundërtën mbajnë përgjegjësi komfor rregullave në fuqi.

Komisioni Zgjedhor për Zgjedhjet Studentore Prizren, më: 14.05.2016

Popujt më kursimtarë në rajon, ku renditen kosovarët

Kushtrim Guraj

Në Prizren, 133 gjoba për mosrespektim të masave

Opoja.net

Hoti paralajmëron se mund të ketë masa edhe më të ashpra në fund të javës

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net