Opoja.net

Të rinjtë kosovarë më së shumti informohen nga portalet dhe rrjetet sociale

Kosova
Të rinjtë kosovarë më së shumti informohen nga portalet dhe rrjetet sociale

Të rinjtë kosovarë më së shumti informohen nga interneti (portalet e rrjetet sociale). Ky është rezultati i një sondazhi të realizuar nga Kolegji “Pjetër Budi”.

Sipas rezultateve të sondazhit, 85.3 për qind e të anketuarve janë shprehur se burim të informacionit e kanë internetin, respektivisht portalet dhe rrjetet sociale.

Ndërkaq nga televizionet dhe radiot kanë thënë se informohen 11.8 për qind e tyre.

 “Gazetat, si burim të informimit, i shfrytëzojnë 2.9 për qind e të anketuarve”, bëhet e ditur në njoftimin e kolegjit ‘Pjetër Budi’.

“Situata e bizneseve nuk është e mirë si pasojë e pandemisë”

Kushtrim Guraj

Spitalet në Kosovë mbushen me pacientë, cilat janë përgatitjet nëse përkeqësohet situata?

Opoja.net

Pandemia mund të ndalet nëse të paktën 70 për qind e njerëzve i bartin maskat në publik

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net