Opoja.net

Telefoni i mençur më i fuqishëm i prodhuar ndonjëherë

Teknologji
Telefoni i mençur më i fuqishëm i prodhuar ndonjëherë

Kompania Turing Robotics Industries njoftoi detajet për telefonin e mençur, Turing Monolith Chaconne smartphone, i cili me karakteristikat e tij të jetë një dragua i vërtetë në mesin e paisjeve mobile.

Telefoni do të ketë një madhësi të ekranit prej 6.4 inç i cili do të sigurojë cilësi të imazhit 4K. Ai do të ketë tri memorie pune me nga 6 GB, që do të thotë se do të ketë një total deri në 18 GB RAM.

Do të ketë tre procesorë Snapdragon 830 dhe një hapësirë të brendshme të memorjes prej tri herë nga 256 GB, dhe që do të plotësohet me një kapacitet shtesë prej 512 GB me anë të kartave memorike Micro SD.

Kamera primare (Quad Rear Camera) do të jetë me 60 mega piksel, IMAX 6K, me tri lenta. Kamera sekondare (Dual Front Facing Camera) me 20 mega piksel.

Tre gjëra në rrjete sociale që mund t’iu ndëshkojnë

Opoja.net

Prej tani Messenger ju tregon nëse dikush e bën ‘screenshot’ bisedën

Opoja.net

Nokia 6300, vjen telefoni i dashur dhe i shumëkërkuar nga të gjithë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net