Opoja.net

Tërnava përkrahë rindërtimin e xhamisë në Kala të Prizrenit

Kosova
Tërnava përkrahë rindërtimin e xhamisë në Kala të Prizrenit

Myftiu i Kosovës, Naim Tërnava, thotë se Bashkësia Islame do të komunikojë ngushtë me institucionet përgjegjëse që të gjejnë mundësinë e përbashkët për rindërtimin e xhamisë në Kalanë e Prizrenit.

Tërnava, vizitoi të mërkurën Këshillin e Bashkësisë Islame në Prizren.

“Iniciativa e ka përkrahjen e Bashkësisë Islame të Kosovës, dhe timën për ndërtimin e Xhamisë në Kala”, tha ai./PrizrenPress.com/

Punëtorët e KEK-ut konsiderojnë se protestat janë të pashmangshme

Kushtrim Guraj

Kur pritet të përfundojë gjysmëvjetori i parë?! Vendimi i papritur!

Opoja.net

Kërcënimet nga Serbia, KFOR-i i gatshëm të intervenojë nëse cenohet siguria në Kosovë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net