Opoja.net

Testi i Covid-19 mbetet kusht për kosovarët që duan të hyjnë në Mal të Zi

Kosova
Testi i Covid-19 mbetet kusht për kosovarët që duan të hyjnë në Mal të Zi

Testi i koronavirusit mbetet kusht për qytetarët e Kosovës për të hyrë në Malin e Zi.

Qeveria e Malit të Zi ka lëshuar një njoftim lidhur me hyrjen e qytetarëve të vendeve tjera në territorin e saj.

Banorët e Kosovës, Shteteve të Bashkuara, Serbisë, Shqipërisë, Bosnje dhe Hercegovinës si dhe Maqedonisë së Veriut, mund të hyjnë në Mal të Zi vetëm nëse posedojnë një test negativ sipas metodës PCR ose një rezultat pozitiv të antitrupave për koronavirusin e ri (IgG) përmes testit serologjik – Elisa.

Testi virologjik, me metodën PCR, përcakton nëse virusi është aktiv, kurse testi serologjik tregon nëse personi ka qenë i infektuar me koronavirus.

Testet duhet të jenë të lëshuara nga një laborator i licencuar dhe nuk duhet të jenë më të vjetra se 72 orë.

FIRMA JUAJ +383 45563059

Në kuadër të lehtësimit të masave kundër pandemisë, autoritetet malazeze kanë vendosur të zgjasin orarin e punës për bizneset e hotelerisë, nga ora 24:00 sa ka qenë deri më tash, deri në 01:00.

Sipas Institutit të Shëndetit Publik në Mal të Zi numri i përgjithshëm i të infektuarve nga koronavirusi ka arritur në 3.930. Prej tyre 73 kanë vdekur.

Kur do të bëhen me pagesë autostradat e Kosovës?

Opoja.net

Përfundon seanca për raportimin e Hotit rreth dialogut, nuk ka kuorum për votimin e rezolutës

Opoja.net

Sërish dështon votimi i Ligjit që mundëson tërheqjen e 10-përqindëshit të Trustit

Opoja.net

Kosova pritet t’i nderojë me medalje edhe dy bashkëpunëtorët e ngushtë të Trumpit

Opoja.net

Vulin me paralajmërim për Bosnjën rreth njohjes së Kosovës

Opoja.net

Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve vizitoi njësitë prodhuese të korporatës

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net