Opoja.net

Tiparet e njerëzve mendërisht të fortë

Shëndeti
Tiparet e njerëzve mendërisht të fortë

Ja se cilat janë disa prej cilësive të njerëzve mendërisht të fortë:

  • Ata janë mirënjohës. Kjo i ndihmon ata që të jenë sa më pozitivë.
  • Ata thonë “jo”. Të thuash “jo”, mund të jetë problem për shumë persona, por jo për njerëzit mendërisht të fortë
  • Kontrollojnë mendimet negative
  • Kanë një përcaktim të tyrin mbi suksesin
  • Janë të durueshëm
  • Marrin përsipër përgjegjësitë. Nuk e kërkojnë fajin tek të tjerët
  • Janë realistë
  • Pranojnë veten dhe kufij e tyre
  • Nuk i trembin sfidat
  • Respektojnë konkurrentët.
Loading...

Mos i humb

Studimi: 71% e pacientëve me koronavirus që kërkojnë kujdes intesiv janë meshkuj

Opoja.net

A është mirë të porosisni ushqime në kohë pandemie?

Opoja.net

Këto janë dy ilaçet që po e luftojnë koronavirusin (pamje)

Opoja.net

Koronavirusi, të gjithë të rinjtë duhet të lexojnë këtë mesazh

Opoja.net

Nëse është aq i ngjashëm me SARS i cili u zhduk pa vaksinë, pse COVID-19 është jashtë kontrollit?

Opoja.net

Shkencëtarët: Pse burrat duhet të ruhen më shumë se gratë nga koronavirusi

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net