Trend në Kosovë nuk janë më emrat shqip (Video)

Kosova
Trend në Kosovë nuk janë më emrat shqip (Video)

Familjet e Kosovës kanë filluar të heqin dorë nga tradita që fëmijëve t’u vendosin emra shqip.

Prindërit kosovarë tash preferojnë që për fëmijët e tyre të zgjedhin emra “bashkëkohorë” dhe të huaj.

Sociologët këtë dukuri nuk e shohin si problematike.

Biznes me lëkurën e kafshëve, industria që po u sjell miliona tregtarëve

Kushtrim Guraj

“S’keni parë gjë akoma”, çfarë po paralajmëron kryeministri

Kushtrim Guraj

Këto janë 20 shtetet të cilat Kosova i konsideron me rrezikshmëri të lartë

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net