Opoja.net

UP-ja hap konkursin për studime master

Kultura
UP-ja hap konkursin për studime master

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka hapur sot konkursin për studime postdiplomike master.

Në vitin akademik 2016/17, ky universitet do t’i pranojë 2 mijë e 886 studentë. Si shtesë e numrit të përcaktuar UP-ja do t’i regjistrojë deri në 12 për qind përkatësisht 346 studentë të rregullt nga komuniteti joshumicë, raporton “Epoka e re”.

Konkursi do të jetë i hapur prej datës 21 deri më 30 shtator. Shpallja e rezultateve preliminare të provimit pranues do të mbahet më 5 tetor. Kandidatët, të cilët nuk janë pranuar mund të ankohen më 6, 7 dhe 8 tetor. Rezultatet përfundimtare në bazë të vendimit të komisionit të ankesave shpallen më së largu deri më 10 tetor.

Prizren, ekspozitë dyersh dhe dritaresh që çojnë drejt historisë

Opoja.net

‘A e n’kryot a?’, ‘Lum ajo nonë gji t’ka bo’: Urimet popullore në të folmen e Opojës

Opoja.net

Flet kompozitori i këngës “Marshi i UÇK-së”: Kam marrë miliona euro për këtë këngë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net