Opoja.net

Varroset veterani i UÇK -së Ymri Krasniqi-“Mrici”

Kosova
Varroset veterani i UÇK -së Ymri Krasniqi-“Mrici”

Në fshatin Hoçë e Qytetit të Prizrenit u varros veterani i UÇK -së Ymri Krasniqi-“Mrici”.

Në varrimin e tij, përveç bashkëluftëtarëve kanë marrë pjesë edhe shumë qytetarë . Pjesëmarrësit kanë vlerësuar lartë figurën e “Mric”-it.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

Ai ishte pjesëtar i UCK-së në Brigadën 125 të Zonës Operative të “Pashtrikut”.

Ishte pjesë aktive në shumë aksione dhe beteja të UÇK-së, kryesisht në Vrri.

Gjatë viteve 90-të, ai ishte aktiv edhe në aksionin e pajtimeve të gjaqeve.

Kjo është gjendja aktuale në pikat kufitare

Opoja.net

Asamblistë dhe biznesi i babait të kryetarit të Prizrenit përfitojnë nga komuna, kjo mund të përbëjë shkelje

Opoja.net

Prizreni dhe 5 komuna tjera pajisen me aparatin RT-PCR

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net