Opoja.net

Vdiq njeriu që nuk kishte shtëpi, por u kujdes për mijëra të varfër

Rajoni
Vdiq njeriu që nuk kishte shtëpi, por u kujdes për mijëra të varfër

Të shtunën në Karaçi ndërroi jetë filantropi i madh Abdu Settar Edhi. Njeriu që nuk kishte shtëpi të tijën, por që themeloi afër 1500 ambulanca që punon gratis dhe dhjetëra klinika që kujdeseshin për të varfrit në Pakistan. Ai është kujdesur për 50.000 jetim dhe ka shkolluar 40.000 motra medicinale.

Klinikën e parë e themeloi në vitin 1951, ndërsa për këtë ndikoi sëmundja e nënës së tij e cila ishte e paralizuar dhe më vonë e sëmurë psiqikisht.

Disa herë është nominuar për çmimin Nobel. Allahu e mëshiroftë.

Ky pritet të jetë kabineti i Joe Biden

Opoja.net

Sot një vjet bota ndryshoi, si u paraqit rasti i parë me Covid-19

Opoja.net

Tragjedia në Zvicër: Vdes 15 vjeçari kosovar, pasi u godit nga treni

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net