Opoja.net

Vendimet e Qeverisë për të gjithë ata që hyjnë nga shtetet e huaja në Kosovë

Kosova
Vendimet e Qeverisë për të gjithë ata që hyjnë nga shtetet e huaja në Kosovë

Qeveria e Kosovës tashmë ka votuar të gjitha masat e reja të cilat u publikuan dje për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19.

Në vendimet e shumta të cilat u morën nga Qeveria e Kosovës janë edhe ato që lidhen me hyrje-daljet në pikat kufitare të vendit.

Në vendimet e Qeverisë së Kosovës thuhet se të gjithë qytetarët e huaj të cilat hyjnë në Kosovë e që vijnë nga vendet me risk të lartë, duhet të dëshmojnë nëpërmjet testit RT-PCR në SARS COV-2 që janë më rezultat negativ me COVID-19.

 

28 Nëntori festohet me frikën e Covid-19 dhe atyre që nuk besojnë në virus

Opoja.net

Zbulohet shtatorja e komandantit Adem Jashari në “Abi Çarshia” të Prizrenit

Opoja.net

Osmani i ndan Rifat Jasharit Urdhrin e Lirisë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net