Vetëm dy anëtarë të Qeverisë shkojnë në Kuvend në seancën për arsimin

Kosova
Vetëm dy anëtarë të Qeverisë shkojnë në Kuvend në seancën për arsimin

Seanca për arsimin, vetëm dy anëtarë të Qeverisë shkojnë në Kuvend.

Në Kuvend të Kosovës është duke u diskutuar për arsimin në vend pas fillimit të vitit të ri shkollor.

Lëvizja Vetëvedosje e ka ftuar në interpelancë Ministrin e Arsimit, Ramë Likajn, derisa ky i fundit ka folur lidhur me përgatitjet që janë bërë në bashkëpunim me komunat.

Në kohën kur po diskutohet për arsimin, vetëm 45 deputetë momentalisht gjenden në sallë.

Në sallë nuk kanë shkuar as nga kabineti qeveritar.

Pos ministrit Ramë Likaj, vetëm zëvendëskryeministri i parë, Besnik Tahiri është parë nga Qeveria në seancë.

Bordi i KEK-ut aprovon planin afarist dhe buxhetin për vitin 2021

Kushtrim Guraj

MTI njofton se janë lajmëruar tre investitorë strategjik për ‘Hotel Grand’-in

Kushtrim Guraj

Pavarësisht rritjes së rasteve, mijëra kosovarë nisen për ta kaluar fundjavën në Shqipëri

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net