Opoja.net

Veteranët dalin tek ura e Ibrit, nuk iu lejohet t’i afrohen murit

Kosova
Veteranët dalin tek ura e Ibrit, nuk iu lejohet t’i afrohen murit

Rreth 100 veteranë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës janë tubuar sot tek ura kryesore e Ibrit, në shenjë kundërshtimi të ndërtimit të murit në Mitrovicë, raporton KP.

Ka prezencë të shtuar të forcave të Policisë së Kosovës dhe nuk po lejojnë që veteranët t’i afrohen murit. Ndërkohë, është arritur një marrëveshje që vetëm 4 përfaqësues të veteranëve të afrohen afër murit.

Asamblistë dhe biznesi i babait të kryetarit të Prizrenit përfitojnë nga komuna, kjo mund të përbëjë shkelje

Opoja.net

Prizreni dhe 5 komuna tjera pajisen me aparatin RT-PCR

Opoja.net

Trusti tregon mënyrën dhe kushtet e aplikimit për 10 për qindëshin

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net