Opoja.net

Vicianum takohet me Opojën të dielen

Opoja Sport

Lajmrojm të gjith lojtarët e K.F. OPOJA se ndeshja ndermjet K.F. VICIANUM – K.F. OPOJA. do te luhet me daten 21.09.2014 (E DIELL) në ora 16:00 h. Nisja nga Dragashi bëhet në ora 12:00 h.

Një i infektuar me Covid-19 nga Bresana dhe një nga Zaplluxhja

Fari Kolloni

Maradona nuk ‘mundi të prehej në paqe’, tifozët hynë në ndërtesën e presidencës, policia i largoi me dhunë ata

Kushtrim Guraj

Lajm i papritur nga Argjentina, Maradona ka nënshkruar të mos varroset, zbulohet çfarë ka kërkuar legjenda e futbollit

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net