Viti 1998, përfaqësuesit e fshatit Xërxe raportojnë te ‘Shumaria’ [Video]

Kosova

Përfaqësuesit e fshatit Xërxe, ashtu si edhe bashkëvendasit e tjerë nga treva e Opojës më 7 shtator të vitit 1998 ishin ftuar nga ushtria serbe për të raportuar te “Shumaria”, njofton Opoja Sot.

MUP-i serb kërkonte raport nëse banorët kishin dorëzuar ndonjë armë. Ata kërkonin të dinin se a kishte ndonjë indikacion për sulme të armatosura ndaj organeve jugosllave të sigurisë.

Opoja në përgjithësi kishte qenë zonë e qetë gjatë vitit 1998, kur forcat serbe kishin filluar ofensivat e tyre në rajone të ndryshme të Kosovës.

Sekuenca e radhës që do të transmetohet paraqet përfaqësuesit e Pllajnikut./Opoja Sot/

https://video.gjirafa.com/opojasot?video=perfaqesuesit-e-fshatit-xerxe-te-shumaria

Zemaj: Po shqyrtohet mbyllja e kufijve dhe kufizim i lëvizjes në zonat më të prekura me COVID-19

Opoja.net

Pandemia dëmtoi rëndë edhe Byronë Kosovare të Sigurimit

Kushtrim Guraj

Rritja e rasteve me COVID 19, mësimi në Kosovë po vazhdon në dy variante

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net