Viti 1998, përfaqësuesit e Kapres raportojnë te ‘Shumaria’

Kosova

Viti 1998 ishte i vështirë për shqiptarët e Kosovës. Ata përndiqeshin, vriteshin, maltretoheshin në mënyra të ndryshme etj.

Në Opojë në shtator të këtij viti, përfaqësuesit e fshatrave ishin ftuar nga MUP-i serb në biseda informative.

Te lokacioni i njohur si “Shumaria”, aty ku e kishin kazermën, MUP-i serb kërkonte nga këta përfaqësues garanci për sigurinë e ushtrisë dhe policisë Jugosllave.

Opojasot.com në vazhdim të transmetimeve, prezanton raportimin e përfaqësuesve të Kapres.

Ne ju kujtojmë se të gjitha videot e transmetuara deri më tani mundi ti gjeni në këtë vegëz.

Portali Opoja Sot, do të vazhdoj me transmetimin e materialeve ekskluzive nga periudha luftës./Opoja Sot/

Opojasot.com në vazhdim të transmetimeve, prezanton raportimin e përfaqësuesve të Kapres.

Ne ju kujtojmë se të gjitha videot e transmetuara deri më tani mundi ti gjeni në këtë vegëz.

Portali Opoja Sot, do të vazhdoj me transmetimin e materialeve ekskluzive nga periudha luftës./Opoja Sot/

Biznes me lëkurën e kafshëve, industria që po u sjell miliona tregtarëve

Kushtrim Guraj

“S’keni parë gjë akoma”, çfarë po paralajmëron kryeministri

Kushtrim Guraj

Këto janë 20 shtetet të cilat Kosova i konsideron me rrezikshmëri të lartë

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net