Opoja.net

VLC Media Player duhet ta përditësoni sa më shpejtë

Teknologji

Të gjithë ata që e kanë VLC Media Player në kompjuter, duhet ta përditësojnë sa më shpejtë, që të sigurohen se nuk do jenë pjesë e ndonjë sulmi kibernetik.

Versioni vjetër i këtij aplikacioni, mundëson që të enkriptohen pjesë të ndryshme në kompjuter, ndërsa të komanduarit e opsioneve të ndryshme nga dikush tjetër nga largësia në kompjuterin tuaj, nuk do ishte aspak e dëshirueshme, transmeton Telegrafi.

“Depërtimi i suksesshëm në këtë aplikacion, do mundësonte marrjen e të dhënave që janë aty, mirëpo edhe të kalohet në aplikacione tjera si dhe rrjedhjen e të dhënave” është thënë në raport.

Në mënyrë që të pamundësohen ndonjë sulm kibernetik në kompjuterin tuaj, përditësojeni sa më shpejtë VLC Media Player që është proces mjaft i lehtë. /Telegrafi/

Mos i humb

Sistemi i tri kamerave të iPhone 11 mund të realizojnë fotografi me pamje shumë të gjerë

Kushtrim Guraj

Google sjell numërimin e fjalëve në Google Docs

Opoja.net

Lllogaritë private në Instagram mund të mos jenë aq të sigurta

Opoja.net

Disqet parashikohet të tejkalojnë shitjet e CD-ve, për herë të parë që nga viti 1986

Opoja.net

Apple do ta prezantojë iPhone 11, drejtpërdrejt në YouTube

Opoja.net

Facebook pranon se ka qenë duke dëgjuar zërin tuaj

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net