Opoja.net

Volkswagen ndryshon emrin e degës në SHBA

Volkswagen ndryshon emrin e degës në SHBA

Brendi gjerman i veturave Wolkswagen do të ndryshojë emrin e degës së saj në SHBA nga Volkswagen në Voltswagen, shkruan Gazeta Sinjali.

Presidenti dhe shefi ekzekutiv i Voltswagenit në Amerikë, Scott Keogh, tregon se ky ndryshimi do të ndodhë në muajin maj.

Do ta ndryshojmë shkronjën K për T, por ajo që s’do të ndryshojë është vendosmëria e brendit për të prodhuar veturat më të mira për shoferët kudo”, ka thënë Keoghm shkruan CNN.

Sipas tij, brendi është duke kaluar drejt të ardhmes elektrike. /GazetaSinjali/

Kush e sollën kompjuterin e parë në Bresanë ?

Opoja.net

Presion mbi krerët e teknologjisë për të kontrolluar lajmet e rreme

Kushtrim Guraj

Interneti mbushet me ‘meme’ për anijen e bllokuar në Kanalin e Suezit

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net