Opoja.net

Zhduket një femër e mitur në Prizren

Kosova
Zhduket një femër e mitur në Prizren

Policia e Kosovës raporton se një femër e moshës së mitur, tash 24 orë është zhdukur dhe nuk dihet vendndodhja e saj.

Ankuesi mashkull (shqiptar i Kosovës), babai i saj, e ka raportuar rastin në Polici më 6 gusht në orën 10:10, duke thënë se “që nga data e lartcekur viktima- vajza e tij e moshës së mitur është larguar nga shtëpia dhe nga atëherë nuk dihet vendndodhja e saj”.

Edhe të mërkurën ftohtë dhe me ngrica, temperaturat lëvizin nga -5°C deri në 5°C

Opoja.net

Qeveria merr vendim që me këtë datë të mbyllen shkollat

Opoja.net

Nuk ka vendim të ri të Qeverisë për masat anti-covid

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net