Opoja.net

15 personat që kërkohen nga Policia e Kosovës (Foto)

Policia e Kosovës vazhdon të kërkojë 15 persona, të cilët kanë kryer vepra të ndryshme penale, duke filluar nga vrasjet, deri te pengimi i komunitet të lezbikeve, homoseksualëve, biseksualëve dhe transeksualëve në Kosovë.

Policia nuk ka dhënë detaje për çka kërkohen serbët Radomir (Uros) Kasaloviç, Dusan (Dragoljub) Jovanoviç, Ratomir (Radun) Bozovic, Branislav Rakic, si dhe shqiptari Petri (Salih) Salihu.

Kurse, për Korab (Mehush) Zogjani, i lindur më 08.07.1987 nga fshati Halilaq komuna e Fushë Kosovës. Ky person kërkohet si i dyshuar për veprën penale vrasje e rendë dhe për posedim ose shfrytëzim të pa autorizuar të armëve.

Agron Ramadan Kryeziu, i lindur më 05.05.1979 në fshatin Pagarushe të Malishevë, banues në Prizren, i cili ka fletarrest vendor. Sipas Policisë veprat për të cilat kërkohet është vrasje e rëndë. Ai kërkohet që nga viti 2007.

Ilir (Ymer) Avdullahu, i lindur më 24.08.1982 në Prishtinë, Rruga “Vëllezërit Fazliu” me pseudonimin “LIZA”.

546

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net