Opoja.net

Marketing

Opoja.net
Marketing

Opoja.net është adresa në faqen e internetit e Agjencisë informative dhe edukative “Opoja.net SH.P.K” është një kompani e regjistruar.

Opoja.net, ka mbi 10 mijë vizita ditore është webfaqja më e vizituar në rajonin e Prizrenit.

Pozicionet reklamuese në Opoja.net tani mund t’i zgjedhni me afate kohore për muaj, ose vit, apo sipas nevojës që keni (për mbi 100 mijë shfaqje).

Mjafton të vendosni se cila reklamë dhe në cilën Rubrikë u përshtatet më shumë, dhe të na shkruani në marketing@opoja.net, dhe reklama juaj do të shfaqet Brenda 24 orëve. Kaq e lehtë është pra të reklamoni në portalin më të vizituar në rajonin e Prizrenit!

ÇMIMORJA E BANERAVE

100.000 IMPRESSIONS – SHFAQJE NË MUAJ

AD FORMATI DIMENSIONI QMIMI
 Ads Logo  728  me 90  150 €
 Ads B1   160 me 600  50 €
 Ads B2   160 me 600  50 €
 Top Ballina   1200 me 200  200 €
 Ballina 1   728 me 150  120 €
 Ballina A1   300 me 250  100 €
 Ballina 2   728 me 90  90 €
 Ballina A2   300 me 400  80 €
 Ballina 3   728 me 90  70 €
 Ballina A3   300 me 250  60 €
 Ballina 4   728 me 90  50 €
 Ballina A4   300 me 250  40 €
 Ballina 5   728 me 90  30 €
 Ballina A5   300 me 250  20 €

Ekstra shpërndraje në faqen e facebook-it + 50 Euro

ÇMIMORJA E BANERAVE

1000 IMPRESSIONS – SHFAQJE

AD FORMATI DIMENSIONI QMIMI
 Ads Logo  728  me 90  150 €
 Ads B1   160 me 600  50 €
 Ads B2   160 me 600  50 €
 Top Ballina   1200 me 200  200 €
 Ballina 1   728 me 150  120 €
 Ballina A1   300 me 250  100 €
 Ballina 2   728 me 90  90 €
 Ballina A2   300 me 400  80 €
 Ballina 3   728 me 90  70 €
 Ballina A3   300 me 250  60 €
 Ballina 4   728 me 90  50 €
 Ballina A4   300 me 250  40 €
 Ballina 5   728 me 90  30 €
 Ballina A5   300 me 250  20 €

Ekstra shpërndraje në faqen e facebook-it + 50 Euro

ÇMIMORJA E BANERAVE

1000 IMPRESSIONS – SHFAQJE

AD FORMATI DIMENSIONI QMIMI
 Ads Logo  728  me 90  3.00 Euro
 Ads R1   160 me 600  1.00 Euro
 Ads R2   160 me 600  1.00 Euro
 Top Rubrika   1200 me 200  3.00 Euro
 Rubrika 1   728 me 150  2.00 Euro
 Rubrika A1   300 me 250  1.50 Euro

ÇMIMORJA E BANERAVE

1000 IMPRESSIONS – SHFAQJE

AD FORMATI DIMENSIONI QMIMI
 Ads Logo  728  me 90  150 €
 Ads B1   160 me 600  50 €
 Ads B2   160 me 600  50 €
 Top Ballina   1200 me 200  200 €
 Ballina 1   728 me 150  120 €
 Ballina A1   300 me 250  100 €
 Ballina 2   728 me 90  90 €
 Ballina A2   300 me 400  80 €
 Ballina 3   728 me 90  70 €
 Ballina A3   300 me 250  60 €
 Ballina 4   728 me 90  50 €
 Ballina A4   300 me 250  40 €
 Ballina 5   728 me 90  30 €
 Ballina A5   300 me 250  20 €

Ekstra shpërndraje në faqen e facebook-it + 50 Euro

Artikuj i Sponzorizuar, publikohet në Ballin me Pop Up dhe në lajme në fund të lajmit, gjithashtu ne e sponzorizojmë artikujn tuaj deri ti arrije shfaqjet e caktuara.

ÇMIMORJA E SPONZORIZIMEVE

100.000 SHFAQJE DITORE – 100 €

Shfaqje 2 ditë 20 % zbritje.

Shfaqje 3 ditë 40 % zbritje.

Si mund të behët pagësa ?

Emri i bankës: TEB Bank

Numeri i gjirollogarisë: 2020000090791687

Emri i perfituesit: Kushtrim Guraj (CEO në Opoja.net)

Adresa: Rruga e dëshmorëve, p.n. 22000 Dragash, Republika e Kosovës

E-mail:  marketingu@opoja.net

Marketing: +377 45 563 059

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net