Opoja.net

Kontribo

Opoja.net

Opoja.net çdo ditë ju ofron ngjarje e raporte të ndryshe nëpër fusha të ndryshme të vendit tuaj, të trevës suaj, që të ruaj traditat tona, që të ruajmë fenë tonë dhe që të trashigojmë ashtu siq duhet patjetër se duhet punë, mirpo kjo nuk mund të arrihet pa përkrahje financiare. Nëse ju jepni kontributin tuaj do të keni hise në sevapet që fitohen nga kjo punë. Pejgamberi, alejhi salatu ue selam, ka thënë: “Sadakaja e shuan zemërimin e Allahut ashtu sikur uji e shuan zjarrin” (Sahihu Tergib nr. 983).

Ju bëjmë thirrje që ta përkrahni këtë projekt madhështor, për mirësinë e të cilit jemi dëshmitarë të gjithë ne.

Keto jan pikat kryesore :

  • Mirëmbajtjen dhe rritjen e kapacitetit të serverëve.
  • Korespodentët nga fshtat e trevës së Opojës
  • Mirëmbajtja e zyrës së redaksisë
  • Marketing i portalit në përgjithësi (Pllakada, broshura, kalandara, takvima etj.)

 

Allahu ju shpërbleftë!

Mund të kontribuoni nëpërmjet llogarisë bankare:

Emri I bankës: BPB
Nr, xhirollogarisë: 1300001003045660
Emri I përfituesit: OPOJANET

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto